Græsk farsret med feta

Ingredienser:
500 g hakket oksekød
3 spsk hvedemel
1 dl bouillon
1 æg
hvidløg efter smag
1 tsk timian - salt - peber - 1 agurk ell. syltede agurker eller kapers efter smag
1 løg
1 ds hakkede tomater
lidt persille
200 g fetaost
rasp
smør

Bland det hakkede kød med mel. Rør bouillon samt ægget i. Krydres med hvidløg efter smag og behag + timian, salt og peber. Hvis du bruger en frisk agurk, skrælles den og skæres i små tern. Hvis du bruger syltede agurker gøres det samme. Hvis du bruger kapers, tilsættes de blot. Kom agurk eller kapers , løg i tern, tomater, persille og feta i bunden af et smurt, ovnfast fad. Der krydres med salt og peber. Fordel farsen ovenpå, drys med lidt rasp og fordel smørklatter øverst.  Sæt fadet i ovnen 50-60 minutter ved 200 grader.

Dette er en dejlig velsmagende og nem ret, og særlig velegnet, når du ikke gider og stå ved kødgryderne,
når gæsterne er der. Kan tilberedes før du skal bruge retten. Du kan servere f.eks. kartoffelmos eller
ris til retten.

TILBAGE

 



© boylen.dk 2010